• Wij zijn dat puntje op de i

    Leer ons beter kennen

RDZ Transport; dynamisch en innovatief

Wij gaan net dat ene stapje verder

RDZ Transport is een jong en dynamisch transportbedrijf dat zich onderscheid van de concurrentie door een persoonlijke aanpak, accurate werkwijze en waarbij de klanten 100% tevredenheid wordt gegarandeerd.
Ollie Zafzafi is het gezicht en drijvende kracht achter het bedrijf. In korte tijd is Ollie uitgegroeid tot het verlengstuk van vele bedrijven die een betrouwbare transporteur zochten, die net dat ene stapje verder wilt zetten om hun klanten, en dus ook de klanten van RDZ Transport, een flexibele, voordelige, snelle en uiterst kwalitatieve transportservice te bieden. Daarnaast hebben vele particulieren gebruik gemaakt van de diensten die RDZ Transport aanbiedt en daardoor bijna onmisbaar is geworden.

Variërend van complete inboedels tot een prachtig tweedehands bankstel die op Marktplaats is gekocht, alles wordt op tijd en op de exacte plaats afgeleverd. Uitstekende service, persoonlijk contact, flexibele tijden en veilig vervoer zijn de unieke combinatie van eigenschappen waarop RDZ Transport uitblinkt!

Onze partners

Contact

  • Rendementsweg 12D

  • 3641 SK Mijdrecht

  • +31 6 2133 2181
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.